Sprijin în efectuarea temelor pentru acasă şi învăţare remedială- Afterschool sect.2, Iancului

Care sunt obiectivele BritAcademy afterschool?

Cu toții cunoaştem golurile uriaşe pe care actualul sistem de învăţământ le lasa în minţile încă în formare ale copiilor.

De aceea,  BritAcademy afterschool  le ofera timpul, spaţiul şi asistenţa specializată necesară pentru a ne asigura că școlarii îşi fac temele pentru acasă într-un mod corect şi complet.

În acest fel ne vom asigura că portofoliul educaţional al copilului, atât de important în educaţia pe tot parcursul vieţii, să fie completat cu succes.

În plus, ca masură preventivă, specialiştii nostri vor desfăşura activităţi de învăţare remedială cu copiii – se vor ocupa îndeosebi de acoperirea lacunelor în învăţarea formală şi se vor asigura că achiziţia cunoştinţelor este una temeinică.

Principiul de bază în efectuarea temelor este acela al ghidării copilului spre răspunsul corect.

La BritAcademy afterschool ne asigurăm că oferim copiilor echilibrul optim între activitățile structurate și joaca liberă, astfel încât la sfârșitul zilei copiii să se întoarcă acasă cu achiziții noi asimilate în mod plăcut.

Colaborarea BritAcademy afterschool cu specialiști în dans sportiv și aikido asigură  dezvoltarea fizică a copiilor, iar cluburile de dezvoltare personala și yoga organizate de psihologi acreditați, au rolul de a-i ajuta pe copii să se cunoască mai bine, să își exprime cu încredere emoțiile și să facă față situațiilor dificile.